Help Jongeren Bij Het Vinden Van Hun Passie

Ieder jaar vallen er duizenden jongeren uit, in het huidige onderwijssysteem. Een groot maatschappelijk probleem. Samen met jou als ondernemer werken wij graag aan een oplossing.

Wat wij doen voor bedrijven

Waar veel ondernemers moeite hebben om sociale media succesvol in te zetten ten behoeve van hun onderneming, is het dagelijks gebruik van dezelfde kanalen voor jongeren bijna vanzelfsprekend. Ze hebben de vaardigheden om snel en handig met de tools om te gaan.

Wij leren de jongeren een aantal basisprincipes waar content aan moet voldoen. Jongeren snappen dit snel en zijn ze instaat om onder begeleiding doeltreffende content te creëren. Door deze jongeren te koppelen aan succesvolle bedrijven helpen wij bedrijven vooruit met het behalen van online doelstellingen.

 

Creatieve Online Marketing

JongerenLokaal helpt bedrijven bij het behalen van hun ambities. Wij zijn goed in het vertalen van jouw doelen naar creatieve marketing campagnes. Wij geven op een creatieve manier handen en voeten aan jouw online zichtbaarheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij MVO wordt vaak gedacht aan duurzaamheid. Via JongerenLokaal investeren in de volgende generatie legt de focus op de sociale kant van MVO.

Social Return On Investment

JongerenLokaal ondersteunt bedrijven bij het invullen van hun SROI-verplichting. Het SROI beleid verschilt per gemeente. Door de invulling van SROI uit te besteden besparen bedrijven en organisaties tijd en geld.

Jouw bedrijf onder de aandacht

Genereer meer omzet en zichtbaarheid met strategische online content!

Ieder jaar vallen er duizenden jongeren uit, in het huidige onderwijssysteem. Een groot maatschappelijk probleem. Samen met jou als ondernemer werken wij graag aan een oplossing.

Steeds meer aankoopbeslissingen worden online genomen…ook door jouw klanten! Ja, natuurlijk weet je dat al lang. En je weet ook al lang dat je ‘iets’ online moet gaan doen. Maar eigenlijk heb je er geen tijd voor, geen zin om je te moeten verdiepen in wat dan precies en investeren in apparatuur die je ook moet leren bedienen, daar zit je al helemaal niet op te wachten. Maar…je kan de boot ook niet missen.

Terwijl jij je met dit soort vraagstukken bezighoudt is er een hele groep mensen voor wie dit gesneden koek is. Deze mensen noemen wij jongeren.

Vanuit JongerenLokaal werken wij primair met jongeren die momenteel geen onderwijs volgen. Terwijl zij zich nuttig maken en voor jou strategische video’s inzetten om jouw doelgroep te bereiken, helpen wij ze om te ontdekken waar hun interesses liggen. Zo kunnen ze gemotiveerd gaan werken aan hun toekomst.

Door klant te worden van JongerenLokaal investeer je niet alleen in de groei en zichtbaarheid van je onderneming, maar geef je als bedrijf invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of jouw SROI-verplichting.

Je geeft jongeren een kans op een succesvolle toekomst.

Jij blij, zij blij, wij blij!

Kortom, een win-win situatie!